Masterclass intuitive development

Do you want to gain more insight into yourself and further develop your intuition? Do you want to live more from your heart than from your head? Do you want more balance and relaxation in your life? In the masterclass intuitive development we will work on these topics.

In everyday life we ​​are all too often concerned with our ratio: are we doing well? Will we meet the deadline? We usually measure ourselves by our performance rather than who we are. That feels safe, but is it really? And isn’t it a shame that the connection with our heart is sometimes so limited?

During 7 meetings we make a journey by ourselves. A different chakra takes center stage each evening. By means of both theoretical knowledge transfer and above all doing various practical exercises, such as asanas and energetic exercises, each student undergoes an inner awareness process. This often leads to substantial changes in everyday life.

The course covers the following components:

– intuitive feeling, seeing and hearing – visualization– meditation– energy transfer– observation– psychodiagnostics– alpha training– psychometering– aura reading– healing

Experience is not required. However, it is necessary to have a deep interest in and openness to further discovering who you are deep inside. A conversation before the course is always possible.

I have extensive experience in the field of energetic healing, coaching, healing, hatha yoga and intuitive development. And followed courses in the field of hatha-yoga, transcendental meditation, Alpha training and electro-acupuncture. Because I can feel good energy and have a deep interest in people, I know how to guide students optimally in their inner awareness process.

The course consists of eight evenings of approximately 2.5-3 hours and includes a curated course folder. This folder contains background information and exercises for the home. You are expected to do your exercises at home for about 20 minutes a day.

This course focuses on the following components:

Feel, see and hear intuitively
This means receiving, translating and building insight intuitively.

Visualization
This means enriching you mentally and energetically through your imagination.

Meditation
A form of turning into yourself and discovering yourself.

Energy transfer
different forms of intuitive exchanges with each other.

Observation
A form of perception in which we learn to look with our intuition.

Psychodiagnostics
Learn to read a few things from the perceptible appearance of man.

Alpha training
Through practice you learn to let go of thinking in order to come to perception.

Psychometry
“Reading” photos.

Aura reading
Observing the energy around nature and man.

Healing
Treating the client energetically.

Rates & data training intuitive development:

  • Intuitive development training: € 900
  • For 7 evenings of 2.5 hours
  • Please inquire about my workshops and retreats
  • Payment: by pin or cash after the consultation.
  • Dates: every Tuesday evening from 8:00 pm to 10:30 pm.
energetische-therapie-intutitieve-ontwikkeling
In oktober jl. begonnen met de cursus intuïtieve ontwikkeling bij Jeanine. Een absolute aanrader! Het is een bijzondere ervaring om te voelen hoe sterk de verbinding met jezelf en je omgeving wordt in zo'n korte tijd. Was de eerste cursusavond nog een aftasten naar wat ging komen, zo werden de daarop volgende avonden steeds langer, intenser en nog meer een verdieping op het intuïtieve vlak. Jeanine heeft de kracht om je veilig te laten voelen en om kwetsbaar te mogen zijn, binnen een groep. Daardoor ontstaat een band die ervoor zorgt dat er op energie niveau hele mooie ervaringen plaatsvinden. Iedere les werd gemediteerd en een chakra besproken en geoefend. In de resterende tijd gingen wij verder met helder voelen, healing en helder weten. Voor mij was het een begin van iets dat ik al veel langer weet dat ik bezit en koester. Nu de taak om in vervolgcursussen uit te breiden. Jeanine dank je bent de aangewezen persoon om mee te verbinden. - Simone Remmen
De cursus intuïtieve
ontwikkeling biedt een unieke mogelijkheid om een ontdekkingsreis te maken naar nu nog onbekende persoonlijke psychische vermogens. Om onder leiding van Jeanine wekelijks in een staat van persoonlijke verbinding te worden gebracht heb ik ervaren als een unieke kans om inzicht te krijgen in mijn eigen verborgen en nog onderdrukte intuïtieve capaciteiten. Jeanine heeft onze groep in 8 lessen meegnomen in de wereld van chakra's, asana's, meditatie, aura's en healing techniek en daarmee ons leven op een bijzondere en zeer positieve manier verrijkt. Je merkt dat je tijdens de trainingen veranderd en dat de groep die verandering op een liefdevolle manier versterkt. Om samen die verandering te ondergaan geeft een diepe verbinding die ikzelf nooit eerder heb gevoeld. Ook thuis werd mijn persoonlijke verandering door iedereen waargenomen. Lieve Jeanine, dank je wel voor alle inzichten en liefdevolle begeleiding. ???- Erik Steenbergh
Na een ontmoeting met Jeanine ben ik de cursus intuïtieve ontwikkeling bij haar gaan volgen. Op een liefdevolle, zachte manier heeft ze ons meegenomen op een reis naar verbinding en zijn. De ontwikkeling die ik in 8 weken heb doorgemaakt is ongelofelijk! Na jaren van zwaarte voelde ik me tijdens de cursus lichter en lichter worden, ik kwam meer in het nu, waardoor m’n verleden geen grip meer op me had. De chakra’s door voelen de energie en het vertrouwen in de groep en van Jeanine hebben mij doen ontwaken, ik voel me nu verbonden en weet dat ik er mag ’ZIJN’. Elke cursusavond voelde als thuis komen, ‘een kopje thee met een warme deken’. Dat is Jeanine voor mij. Ik kijk uit naar de vervolg cursus! Het was voor mij het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb. Echt een aanrader!
Eenmaal een ontmoeting met Jeanine en haar liefdevolle hart is er geen weg meer terug.
In dankbaarheid en liefde,
Claudia Visee
Ik heb in de periode januari t/m maart 2018 de Masterclass Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd bij Jeanine Langeraar. Jeanine is deskundig en weet een bijzonder prettige sfeer te creëren, wat het werken met je chacra's en aura gemakkelijk maakt.

Iedere les werd een chacra behandeld. De lessen over/met chacra 1 t/m 6 werden afgesloten met yogha-oefeningen die waren afgestemd op het behandelde chacra. Daarnaast was er ruimte om te proeven aan reading en healing. Bijzonder om het energieveld van een orchidee te kunnen zien en om foto's en het aura van mensen te readen. Bij iedere les kregen we uitgebreide informatie mee over het behandelde chacra. Helemaal top!

Voor mij was het een hernieuwde kennismaking met intuïtieve ontwikkeling en het was een feest van herinnering. De combinatie met yogha was voor mij nieuw, maar heerlijk om te doen en lekker relaxend en helend. Toch weer verbazingwekkend waren gebeurtenissen en ervaringen in de week volgend op de behandeling van een chacra, die naar mijn idee met het desbetreffende chacra waren verbonden. Door er aandacht aan te besteden, stroomt de energie 'beter'. Heel bijzonder.

Ik kan de workshop van harte aanbevelen!