Spiritueel Business Coach | Amsterdam en Den Haag

Heb je een eigen bedrijf en wil je professioneel advies op een spirituele en zakelijke manier om je bedrijf te verbeteren?

Spanningen oplossen. Productiviteit van je bedrijf gaat verloren zodra er onmin is in het bedrijf. Als er spanningen zijn tussen collega’s kan dit veel tijd in beslag nemen, omdat ze veel energie besteden aan hun emoties met hun omgeving in plaats van zich te concentreren op hun werk. Als de spanningen worden opgelost en de communicatie weer vrij wordt van spanning, zullen je werknemers zich weer vrijer voelen. Het stroomt weer en dat komt het plezier en de productiviteit ten goede.

Business coaching. Ik help je graag met mijn business coaching gecombineerd met mijn heldervoelende gaven. Want ik heb niet veel woorden nodig om te voelen waar het probleem zit. Daarom huren zowel beginnende ondernemers als ervaren ondernemers mij in als sparring-partner.

Waar kan ik je bij helpen:

Jij en je bedrijf. Via mijn heldervoelende gave kan ik zien of:

  • Jouw bedrijf bij jou past of hoe je het kunt verbeteren;
  • Welke kwaliteiten je hebt en nog niet inzet;
  • Welke nieuwe doelen je nog kan behalen.

Het ideale team samenstellen. Ik kan je helpen met het samenstellen van je team (teambuilding) d.m.v.

  • Foto’s lezen van sollicitanten en jou vertellen hoe ze in elkaar zitten qua karakter;
  • Kijken welk teamlid het beste op welke stoel past.

Jouw team begeleiden naar verbetering. Ik coach jouw team om weer in verbinding met elkaar te komen, waardoor productiviteit, plezier en omzet zal stijgen. Vaak zijn een paar gesprekken voldoende om de angel eruit te halen. Zien waar de emotionele pijn zit tussen twee mensen of een afdeling. Ik doe dat door middel van business coaching vanuit mijn heldervoelende gaven, waardoor ik snel voel waar het probleem zit.

Oefeningen voor ontspanning. Tevens geef ik jouw werknemers diverse oefeningen, zodat ze zelf thuis kunnen trainen om meer innerlijke rust te krijgen. Zodat ze vanuit ontspanning leren leven en werken.