Wat is een spirituele coach?

Spiritueel coach Den Haag & Amsterdam

Heb ik een spirituele coach nodig? Voordat je kunt bepalen of hulp van een spirituele coach de juiste stap voor je is, gaan we eerst in op wat een spirituele coach precies is. Wat maakt deze coaches anders of vergelijkbaar met life coaches, business coaches en relatiecoaches?

Spirituele coaching

Een spirituele coach is iemand die je helpt contact te maken met wie je echt bent. Ze werken met je mee om je leven te veranderen / regisseren / navigeren, je verlangens bloot te leggen, stappen naar je doelen te zetten, je dromen te bereiken, beperkende overtuigingen te doorbreken en wegversperringen te verwijderen.

Een spirituele coach gebruikt een diepere, meer holistische benadering. Ze werken met u samen op het besturingssysteem onder uw bewustzijn. Ik weet zeker dat je de menselijke psyche hebt zien beschrijven als de ijsberg die in het water drijft; een klein deel van ons dat aan de wereld wordt getoond en een groot deel van ons onder het water dat zich onder de oppervlakte verbergt. Een spirituele coach helpt je diep in het deel van je ijsberg te gaan dat zich onder de waterlijn bevindt. Wanneer u dit gedeelte van uw besturingssysteem kunt begrijpen, ermee kunt werken, kunt wijzigen en gebruiken, kunt u uw leven veranderen.

Een spirituele coach zal met grondoorzaken werken in plaats van symptomen te behandelen. Wil je bewust creëren? Wil je je macht bezitten? Verlang je naar groei, vooruitgang, overvloed, liefde en diepe voldoening in je leven? De groei die tot stand wordt gebracht met een spirituele coach omvat verbinding met het goddelijke, werken met het universum, de controle over je geluk nemen, in je kracht stappen, je onderbewustzijn verplaatsen en nog veel meer.

Uw standaardinstellingen en onderbewuste gedachten

Net als uw telefoon hebben we allemaal standaardinstellingen. Als je verandert hoe iets in een deel van je telefoon verschijnt, maar de algemene instelling niet wijzigt, wordt het niet overgedragen of wordt er geen systemische verandering doorgevoerd.

Als u één actie en één gedachte verandert, maar u werkt niet met de onderliggende parameters of onderbewuste programmering waarom u de wegversperring of het probleem in de eerste plaats hebt, dan behandelt u een symptoom in plaats daarvan de grondoorzaak te elimineren.

Het grootste deel van onze programmering is geïmplementeerd in de leeftijd van 0-7. We zijn bijna volledig onbewust van het proces van deze programmering, van hoeveel informatie ons onderbewustzijn regelmatig bijhoudt, archiveert en gebruikt.

Hoe we dingen waarnemen, verandert van moment tot moment drastisch. Werken met een spirituele coach zal je helpen je conditie te beoordelen en opnieuw te programmeren, zodat je je onbewuste denken in je voordeel gebruikt. Het zal je ook helpen te voorkomen dat je bewuste geest één ding zegt / verlangt en in volledige tegenstelling tot je onderbewuste geest werkt. Als je wilt weten hoe je geest werkt en je programmering voor jouw voordeel verschuift, is een spirituele coach geschikt voor jou.