Krachtig in het leven staan? Met mijn holistische Coaching & Healing kom je sneller tot positieve resultaten

Door mijn mediamieke gaves kan ik dieper in je systeem kijken en je terugbrengen naar diegene die je in essentie bent.

Waar help ik je bij?

  • De essentie wie je werkelijk bent, kan verstoord raken door opvoeding, het leerproces, reacties van je medemensen om je heen ,waardoor je een idee over jezelf vormt. Je creëert basisaannames over jouw “zijn”. Samen gaan we terug naar wie jij in de basis echt bent.
  • Je krijgt een aardingsoefening mee en een meditatie op een podcast die je dagelijks gaat oefenen. Daarbij hebben we gesprekken en vertel ik jou wat er bij mij over jou binnenkomt.
  • Tevens kan ik contact maken via jou met de mensen om jou heen en vertel jou hierover. Als er overledene zijn die contact met je willen maken, komen ze vaak bij de sessie. Dit gebeurt altijd spontaan en ik dwing dat niet af. Ik laat de overledenen met rust zij mogen komen indien ze dat zelf aanbrengen via mij, en vertel ik jou hun boodschappen die ik doorkrijg.
  • Ik lees foto’s van je dierbaren en geef jou een analyse van hun “zijn”, maar ook hun gedrag naar jou toe.
  • Tevens help ik je ook zakelijk verder op weg, en kan je de richting wijzen waar je naartoe moet of welke beslissing bij jouw essentie past. Ik ervaar dat de combinatie van coaching en healing de beste resultaten geven.
Energetische-therapie-Haarlem-oohm

Een traject bestaat uit de volgende 6 sessies:

  • In sessie 1 en 2 kijken we wie je authentiek bent.
  • In sessie 3 onderzoeken we je aannames: de ideeën die je over jezelf hebt gemaakt.
  • In sessie 4, 5,6 en 7 werken we aan je bewustzijnsvergroting middels visualisaties
  • Tijdens de 7 sessies wordt ook jouw dagboek behandeld en moet je thuis de meegekregen oefeningen doen.

A. Holistische coaching: verbinding met jezelf en nieuwe inzichten

Mijn coaching bestaat uit een vorm van therapeutische holistische gesprekken, waarbij ik je tools aanreik om je de kern van je probleem te laten inzien. Met mijn heldervoelende gaves kom ik snel tot de kern van je probleem van waaruit je leeft en reageert naar de buitenwereld. Ik coach je om wezenlijk in verbinding te komen met jezelf, en daardoor met de anderen om je heen en geef  jou nieuwe inzichten.

Door gesprekken in combinatie met aardingsoefeningen, meditaties en visualisaties brengen we het bewustwordingsproces op gang en creëren we een bodem om vanuit rust en ontspanning te leven.

Hoeveel sessies je nodig hebt is heel individueel en afhankelijk van je klachten. De meeste mensen hebben hebben na 6 sessies daadwerkelijk een transformatie gerealiseerd. In combinatie met healing gaat het proces sneller, omdat hierbij innerlijke rust wordt gecreëerd, waardoor een basis wordt gelegd voor transformatie. We komen zo sneller tot positieve resultaten.

B. Mijn healing zorgt voor innerlijke rust, aarding en balans

Bij de healing lig je op een Reiki tafel. Je houdt je kleding aan. Het is aan te raden om makkelijk zittende kleding te dragen. Vaak vraagt men mij wat voor healing ik geef. Ik zal dit als volgt willen beschrijven:

Ik ervaar mijn healing als een gave van genezende handen en wil hier geen label op plakken. Ik werk vanuit mijn intuïtie. Mijn behandelingen stem ik af op ieder individu. Ik haal blokkades weg bij de chakra’s (op fysiek, mentaal, emotioneel en zielsniveau), waardoor deze weer vrij kunnen gaan stromen en je meer innerlijke rust, aarding en balans ervaart.

therapie-amsterdam-centrum_2

De Healer zei tegen de Ziel:
Het is niet je rug die pijn doet, maar de last die je draagt.
Het zijn niet je ogen die pijn doen, maar het onrecht wat je ziet.
Het is niet je hoofd wat pijn doet, maar je gedachten die je pijn doen.
Het is niet je keel, maar dat wat je niet durft te vertellen….
Het is niet je buik, maar je ziel die niet kan verteren wat er rond jou gebeurt. Het is niet je lever die pijn doet, maar de liefde…
Het verlangen naar liefde, de liefde die je wil delen,…
En het is de liefde zelf, wat al deze pijnen kan genezen.
Het meest krachtige medicijn…!

``......Totdat ik bij Jeanine kwam. Zo bijzonder hoe zij mij heeft geholpen met het gevoel van veiligheid die ze geeft, haar warmte en begrip. Jeanine voelt en weet als geen ander waar het écht om gaat. Ik heb eindelijk rust gevonden in hoe dingen in mijn leven nou eenmaal zijn gelopen, en kan nu met liefde in plaats van pijnen hierop terug kijken. Zonder haar was me dit niet gelukt. Ik voel me als herboren en sterk. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor.`` - Floortje

Mijn holistische behandelingen helpen ook bij de volgende klachten:

``Zowel de coaching & healings zijn heel rustgevend. Ik heb weer meer innerlijke rust gevonden en ben dichter bij mezelf gekomen. Daardoor voel ik mij weer sterker in het dagelijkse leven. Het is een hele bijzondere vrouw met veel liefde voor anderen. Echt een aanrader om eens naar toe te gaan!``
energetisch therapeut