Klachten? Werk eraan door Coaching & Healing. Zo kom je sneller tot positieve resultaten.

A. Coaching

Mijn coaching bestaat uit een vorm van therapeutische holistische gesprekken, waarbij ik je tools aanreik om je de kern van je probleem te laten inzien. Met mijn heldervoelende gaves kom ik snel tot de kern van je probleem van waaruit je leeft en reageert naar de buitenwereld. Ik coach je om wezenlijk in verbinding te komen met jezelf, en daardoor met de anderen om je heen en geef  jou nieuwe inzichten.

Door gesprekken in combinatie met aardingsoefeningen, meditaties en visualisaties brengen we het bewustwordingsproces op gang en creëren we een bodem om vanuit rust en ontspanning te leven.

Hoeveel sessies je nodig hebt is heel individueel en afhankelijk van je klachten. In combinatie met de healing gaat het proces sneller, omdat hierbij innerlijke rust wordt gecreëerd, waardoor een basis wordt gelegd voor transformatie. We komen zo sneller tot positieve resultaten.

B. Healing

Bij de healing lig je op een Reiki tafel. Je houdt je kleding aan. Het is aan te raden om makkelijk zittende kleding te dragen. Vaak vraagt men mij wat voor healing ik geef. Ik zal dit als volgt willen beschrijven:

Ik ervaar mijn healing als een gave van genezende handen en wil hier geen label op plakken. Ik werk vanuit mijn intuïtie. Mijn behandelingen stem ik af op ieder individu. Ik haal blokkades weg bij de chakra’s (op fysiek, mentaal, emotioneel en zielsniveau), waardoor deze weer vrij kunnen gaan stromen en je meer innerlijke rust, aarding en balans ervaart.

Voor wie?

  • kinderen
  • pubers
  • volwassenen
  • echtparen
``......Totdat ik bij Jeanine kwam. Zo bijzonder hoe zij mij heeft geholpen met het gevoel van veiligheid die ze geeft, haar warmte en begrip. Jeanine voelt en weet als geen ander waar het écht om gaat. Ik heb eindelijk rust gevonden in hoe dingen in mijn leven nou eenmaal zijn gelopen, en kan nu met liefde in plaats van pijnen hierop terug kijken. Zonder haar was me dit niet gelukt. Ik voel me als herboren en sterk. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor.`` - Floortje

Mijn behandelingen helpen o.a. bij de volgende klachten:

``Zowel de coaching & healings zijn heel rustgevend. Ik heb weer meer innerlijke rust gevonden en ben dichter bij mezelf gekomen. Daardoor voel ik mij weer sterker in het dagelijkse leven. Het is een hele bijzondere vrouw met veel liefde voor anderen. Echt een aanrader om eens naar toe te gaan!``
energetisch therapeut
therapie-amsterdam-centrum_1
therapie-amsterdam-boeddha-btn