Testimonials energetische & holistische therapie Amsterdam

Na de diagnose stadium IV kanker was ik op zoek naar iemand die mij mentaal kon steunen in een onzekere periode van behandelingen en afwachten welk effect deze zouden hebben. Ik wilde zo graag positief zijn en geloven in mijn genezing maar was eigenlijk vooral bang en onzeker. Tijdens mijn eerste sessie bij Jeanine ging de knop om: ik kreeg het vertrouwen terug in mijn lichaam en ging de connectie aan. Ik geloofde weer in mijn genezing. Jeanine was de eerste persoon die tegen me durfde te zeggen dat het goed zou komen, maar dan moest ik er wel zelf in geloven. Dit had ik zo nodig! Door de healing kwam ik volledig tot rust. Sessie naar sessie groeide mijn vertrouwen en geloof in mijn genezing. Naast de healings en gesprekken met Jeanine, leerde ze mij ook meditaties voor thuis. Deze waren mijn houvast en een manier om met mijn lichaam te communiceren. Na 3 maanden van behandelingen volgde opnieuw een scan in het ziekenhuis met het fantastische nieuws dat de kanker niet meer zichtbaar is. Ik ben genezen. Als ik dit zo opschrijf besef ik me hoe dankbaar ik ben dat Jeanine op mijn pad kwam. - Fanny
Ik ben nog elke dag dankbaar dat Jeanine op mijn pad kwam en dat ze mijn coach is. Haar werkwijze is uniek. Ze is heel warm, begripvol en voelt/ weet precies wat er nodig is. De eerste keer bij Jeanine voelde voor mij als thuiskomen en na dat eerste gesprek kwam er een rust over mij heen en deze is er altijd gebleven. Het is heel bijzonder om mee te maken, deze reis heeft mij terug naar mezelf gebracht. Ik ben veranderd, sta nu midden in het leven i.p.v. aan de zijlijn. Ik weet wat ik wil en sta weer in mijn kracht. - Conny
Jeanine geeft je vanaf de allereerste seconde een zeer fijn en vertrouwd gevoel. Ze ziet je waardoor het vertellen van je verhaal heel veilig voelt. Ze luistert met haar hele zijn en komt vervolgens door haar sterk ontwikkelde heldervoelendheid met de juiste vragen of opmerkingen direct tot de kern van je probleem. Niet alleen jouw kant van het verhaal kan ze duiden, maar ook de kant van de andere personen die onderdeel zijn van je vraagstuk en proces. De energetische healing na afloop van het consult was magisch en heel helend en na afloop voelde ik mij elke keer op een andere manier gesterkt. Jeanine heeft mij ongelofelijk goed geholpen in een zware periode en nog steeds grijp ik terug op de kennis en informatie die zij mij gaf. Ik ben Jeanine zeer dankbaar. - Paula
Een bezoek aan Jeanine is echt een openbaring. Na best wat therapeuten te hebben gezien ben ik nu eindelijk al in slechts 5 sessies getransformeerd tot het mens zoals ik was. Als je veel schade oploopt of nare ervaringen hebt vormt je dat maar zeker niet ten goede. Het voelt alsof ze de ballast van schouders heeft gehaald. Ben opgelucht en sta weer sprankelend in het leven. Ben dankbaar dat Jeanine mijn pad heeft gekruist. Als een ‘ helderziende’ wist ze meteen de vinger op de gevoelige plek te leggen. De kern eruit te halen. Dank je wel. Je bent echt heel bijzonder. Kan iedereen die issues heeft van harte aanbevelen om Jeanine te bezoeken. Het mooiste kado dat je jezelf kunt geven. - Jolanda van der Burg
Ruim een jaar geleden ben ik bij Jeanine terecht gekomen, vanwege somberheidsklachten, piekeren, slecht slapen en een hevige vermoeidheid. Het was een hele opluchting dat ik een week later al terecht kon voor mijn eerste gesprek en healing. Jeanine stelde mij al snel op mijn gemak en kwam in de gesprekken op mij over als een hele lieve, sterke vrouw. Onze gesprekken hebben mij een aantal belangrijke inzichten gegeven in mijzelf als persoon en in het leven in het algemeen. Ik had aanvankelijk geen idee wat ik van de healings kon verwachten, maar was positief verrast toen ik een dag later al voelde dat ik wat meer energie begon te krijgen. Ook de latere healings gaven mij langzaamaan steeds meer energie terug. Toen mijn energielevel uiteindelijk op een bepaald (te laag) niveau bleef hangen, bleek ik een licht vitamine D tekort te hebben. Nu dat tekort is opgeheven en ik emotioneel stabiel ben, is mijn energie weer helemaal op orde. - Rianne van der Zalm
Jeanine helped me big time with balancing my energy. The first healing I received already had a big impact, she reduced my stresslevels. She thought me how important it is to ground and gave me some tools so I can keep up with this at home. Thank you Jeanine!
Jeanine is een hele bijzondere persoonlijkheid en heeft de gave om op energetisch niveau op je in te checken: daar waar jij je gevoelens of uitdagingen niet altijd kan herleiden of de juiste woorden te geven, kan zij dat wel. De open vragen en aanname oefening tijdens het gesprek helpen om onderliggende oorzaken helder te krijgen in de patronen die me nu belemmeren. Ze biedt een veilige en liefdevolle omgeving waarin alles gezegd mag en kan worden; en als je woorden leert geven aan wat je voelt, begrijp je ook beter waar de belemmeringen zitten. Ik weet niet hoe ze het doet, maar na elke sessie voel ik steeds intenser, raak steeds meer uit mijn hoofd, en voel ik me energetisch minder verbonden met de personen of elementen in mijn leven waar ik moeite mee heb. Zo voelt liefdevol loslaten dus…. Die emotionele- en spirituele ontwakening geeft een gevoel van flow en moeiteloosheid. Ik ben haar enorm dankbaar voor de persoonlijke groei die ik hierdoor ervaar! - Joanna Rook
Als allereerst wil ik kwijt dat Jeanine een geweldig en liefdevol persoon is met een hart van goud. Ik was 13 jaar toen ik mijn vader verloor aan een vreselijke ziekte. Ik heb nooit echt het verdiet en de woede die ik had een plek kunnen geven. Ik ging als maar door en door en andermans problemen gingen voor die van mijzelf. Ik heb jaren last gehad van slapeloze nachten, woede aanvallen, onzekerheid, angsten en ik voelde me eenzaam, dat was ik natuurlijk niet. Ik had veel steun van mijn moeder, broer, familie en vrienden, maar praten over mijn gevoelens en de pijn in mij deed ik niet. Ik kropte alles op tot dat ik zelf begon te accepteren dat, dat natuurlijk niet langer door kon zo. Ik ben toen naar een aantal psychologen gegaan en heb een aantal gesprekken gehad. Ik voelde mij daarbij niet op mijn gemak waardoor ik niet praatte en het verlies van mijn vader nog steeds geen plek kon geven. Ik ben toen via mijn moeder in contact gekomen met Jeanine. Ik durfde eerst de stap niet te zetten om het weer bij een ander te proberen. Toch ben ik op gesprek gegaan bij Jeanine en heb ik deze kans gepakt. Ik ben blij dat mijn moeder mij in contact heeft gebracht met Jeanine.De eerste ervaring bij Jeanine voelde eigenlijk meteen al fijn. Ik voelde mij op mijn gemak. Eerst hebben we gepraat en toen gaf zij mij een healing. Ik kwam tot rust en ik voelde me ontspannen. Ik ben een aantal keer bij Jeanine geweest en ik voel me stukken beter. Alsof ik een heel ander mens ben, ik heb mezelf terug gevonden. Ik ben weer gelukkig en mijn zelfvertrouwen is heel erg vooruit gegaan. Ik durf te praten over mijn gevoelens en ik durf mijn verdriet te uiten. - Bo Maud
Ik heb een cursus intuïtieve ontwikkeling bij Jeanine gevolgd om nog meer vanuit ‘zijn’ te kunnen communiceren met de wereld om mij heen. Of dat nu is met mensen, dieren of de natuur.Jeanine heeft een bijzondere energie waardoor ze je in korte tijd van je hoofd naar je gevoel weet te krijgen. Door alle chakra’s te doorvoelen ervaar je wat de chakra’s doen in ons fysieke en energetische systeem. Door je hier bewuster van te zijn kun je dichter bij je daadwerkelijke zieledoel komen waar we uiteindelijk allemaal naar op zoek zijn.Na deze cursus ben ik me nog bewuster van wat energie met het leven op aarde doet. Fascinerend om dit bewust te ervaren!Als holistisch gezondheidstherapeut ervaar ik dagelijks wat er gebeurt als iemand conncectie krijgt met zijn zieledoel. Het brengt een helingsproces in je systeem op gang, waardoor je je zowel fysiek als mentaal beter gaat voelen. Een cursus intuïtieve ontwikkeling helpt om de weg hier naar toe te openen.Ik raad een cursus intuïtieve ontwikkeling bij Jeanine zeker aan als je jezelf verder wilt ontwikkelen als spiritueel wezen.Hoe ver je ook bent in je proces het zal je nog meer verdieping geven.Gun jezelf dit cadeau! - Saskia Rijnvis
De cursus intuïtieve ontwikkeling biedt een unieke mogelijkheid om een ontdekkingsreis te maken naar nu nog onbekende persoonlijke psychische vermogens. Om onder leiding van Jeanine wekelijks in een staat van persoonlijke verbinding te worden gebracht heb ik ervaren als een unieke kans om inzicht te krijgen in mijn eigen verborgen en nog onderdrukte intuïtieve capaciteiten. Jeanine heeft onze groep in 8 lessen meegnomen in de wereld van chakra's, asana's, meditatie, aura's en healing techniek en daarmee ons leven op een bijzondere en zeer positieve manier verrijkt. Je merkt dat je tijdens de trainingen veranderd en dat de groep die verandering op een liefdevolle manier versterkt. Om samen die verandering te ondergaan geeft een diepe verbinding die ikzelf nooit eerder heb gevoeld. Ook thuis werd mijn persoonlijke verandering door iedereen waargenomen. Lieve Jeanine, dank je wel voor alle inzichten en liefdevolle begeleiding. ??? | Erik Steenbergh
Momenteel volg ik de masterclass intuïtieve ontwikkeling bij Jeanine. In deze masterclass worden alle chakra's behandeld en worden er energetische oefeningen gedaan. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het spirituele. Ik ben erg gevoelig en kan soms moeilijk mijn eigen wil behartigen. Ik ben goed in andere mensen tevreden stellen en vergeet daarin soms wat IK echt wil. De masterclass helpt mij om bij mijzelf te blijven en te denken en handelen vanuit innerlijke rust. De verandering die je ervaart tijdens de cursus is echt heel interessant en fijn. Daarnaast heb ik ook een healing gehad van Jeanine. Tijdens het coach gesprek biedt Jeanine een luisterend oor en kan zij bij jou naar binnen kijken waar de knelpunten liggen. Ik kwam erachter dat ik het verdriet van anderen in mij meedraag. De healing was zeer ontspannend en daarna voelde ik mij helemaal leeg en relaxt. Ik kan iedereen een healing aanbevelen bij Jeanine en de masterclass intuïtieve ontwikkeling als je meer vanuit je intuïtie wilt leven en interesse hebt in deze onderwerpen. Warme groet, Babette
In januari zat ik niet lekker in mijn vel en besloot Jeanine om hulp te vragen. Ik kreeg healings en gesprekken waar ik heel veel aan heb gehad. Jeanine luistert echt goed naar je en laat je inzien wat je zwakke plekken zijn zodat je daar aan kunt werken. De cursus intuïtieve ontwikkeling was echt fantastisch! Mediteren en alle chakra’s leren en oefenen. Het was heel interessant en ook heel gezellig. De laatste lessen gingen we ook healings geven wat een bijzondere ervaring was. Echt een aanrader! - Anita W.
Jeanine is een zeer warm en liefdevol mens, ze werkt vanuit haar hart om mensen te helpen met haar healings. Na een healing van Jeanine voel je je als herboren, dichter bij jezelf, rustiger en totaal ontspannen. De healings werken zowel fysiek als mentaal en daardoor stress verlagend, je komt weer in balans. Door haar gerichte tips en adviezen in het gesprek bij de healing kom je beter tot inzichten die je op dat moment nodig hebt. Jeanine voelt precies aan wat je nodig hebt en de energie gaat weer stromen, waardoor je healing verder kan gaan werken. Ik ben heel dankbaar voor de hulp van Jeanine, ze heeft me door een moeilijke periode heen geholpen. Dank lieve Jeanine! - Susan R.
Heb weer ervaren wat een behandeling van Jeanine met je doet. Als cliënt wordt je met veel liefde en respect behandeld, daarbij kan Jeanine ook confronterend zijn als dat je proces ten goede zou komen. Bij mij heeft ze blokkades weggehaald en chakra's weer geopend. Ik voelde me na de behandeling energetisch weer in verbinding met mijn lichaam waardoor ik weer beter bij mijn essentie kon komen. Vanuit totale ontspanning kreeg ik heldere inzichten in de issues die momenteel spelen. Het voelt als weer een paar stapjes voorwaarts, iedere keer wordt er weer een stukje geheeld. Cicilia R.
Ik heb in de periode januari t/m maart 2018 de Masterclass Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd bij Jeanine Langeraar. Jeanine is deskundig en weet een bijzonder prettige sfeer te creëren, wat het werken met je chacra's en aura gemakkelijk maakt. Iedere les werd een chacra behandeld. De lessen over chacra 1 t/m 6 werden afgesloten met yogha-oefeningen die waren afgestemd op de behandelde chacra. Daarnaast was er ruimte om te proeven aan reading en healing. Bijzonder om het energieveld van een orchidee te kunnen zien en om foto's en het aura van mensen te readen. Bij iedere les kregen we uitgebreide informatie mee over de behandelde chacra. Helemaal top! Voor mij was het een hernieuwde kennismaking met intuïtieve ontwikkeling en het was een feest van herinnering. De combinatie met yogha was voor mij nieuw, maar heerlijk om te doen, lekker relaxed en helend. Toch weer verbazingwekkend waren gebeurtenissen en ervaringen in de week volgend op de behandeling van een chacra, die naar mijn idee met het desbetreffende chacra waren verbonden. Door er aandacht aan te besteden, stroomt de energie 'beter'. Heel bijzonder. Ik kan de workshop van harte aanbevelen! - Ron van den heuvel.

Laat ook een review achter!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?