Testimonials

Als allereerst wil ik kwijt dat Jeanine een geweldig en liefdevol persoon is met een hart van goud. Ik was 13 jaar toen ik mijn vader verloor aan een vreselijke ziekte. Ik heb nooit echt het verdiet en de woede die ik had een plek kunnen geven. Ik ging als maar door en door en andermans problemen gingen voor die van mijzelf. Ik heb jaren last gehad van slapeloze nachten, woede aanvallen, onzekerheid, angsten en ik voelde me eenzaam, dat was ik natuurlijk niet. Ik had veel steun van mijn moeder, broer, familie en vrienden, maar praten over mijn gevoelens en de pijn in mij deed ik niet. Ik kropte alles op tot dat ik zelf begon te accepteren dat, dat natuurlijk niet langer door kon zo. Ik ben toen naar een aantal psychologen gegaan en heb een aantal gesprekken gehad. Ik voelde mij daarbij niet op mijn gemak waardoor ik niet praatte en het verlies van mijn vader nog steeds geen plek kon geven. Ik ben toen via mijn moeder in contact gekomen met Jeanine. Ik durfde eerst de stap niet te zetten om het weer bij een ander te proberen. Toch ben ik op gesprek gegaan bij Jeanine en heb ik deze kans gepakt. Ik ben blij dat mijn moeder mij in contact heeft gebracht met Jeanine.De eerste ervaring bij Jeanine voelde eigenlijk meteen al fijn. Ik voelde mij op mijn gemak. Eerst hebben we gepraat en toen gaf zij mij een healing. Ik kwam tot rust en ik voelde me ontspannen. Ik ben een aantal keer bij Jeanine geweest en ik voel me stukken beter. Alsof ik een heel ander mens ben, ik heb mezelf terug gevonden. Ik ben weer gelukkig en mijn zelfvertrouwen is heel erg vooruit gegaan. Ik durf te praten over mijn gevoelens en ik durf mijn verdriet te uiten. - Bo Maud
Ik heb een cursus intuïtieve ontwikkeling bij Jeanine gevolgd om nog meer vanuit ‘zijn’ te kunnen communiceren met de wereld om mij heen. Of dat nu is met mensen, dieren of de natuur.Jeanine heeft een bijzondere energie waardoor ze je in korte tijd van je hoofd naar je gevoel weet te krijgen. Door alle chakra’s te doorvoelen ervaar je wat de chakra’s doen in ons fysieke en energetische systeem. Door je hier bewuster van te zijn kun je dichter bij je daadwerkelijke zieledoel komen waar we uiteindelijk allemaal naar op zoek zijn.Na deze cursus ben ik me nog bewuster van wat energie met het leven op aarde doet. Fascinerend om dit bewust te ervaren!Als holistisch gezondheidstherapeut ervaar ik dagelijks wat er gebeurt als iemand conncectie krijgt met zijn zieledoel. Het brengt een helingsproces in je systeem op gang, waardoor je je zowel fysiek als mentaal beter gaat voelen. Een cursus intuïtieve ontwikkeling helpt om de weg hier naar toe te openen.Ik raad een cursus intuïtieve ontwikkeling bij Jeanine zeker aan als je jezelf verder wilt ontwikkelen als spiritueel wezen.Hoe ver je ook bent in je proces het zal je nog meer verdieping geven.Gun jezelf dit cadeau! - Saskia Rijnvis
De cursus intuïtieve ontwikkeling biedt een unieke mogelijkheid om een ontdekkingsreis te maken naar nu nog onbekende persoonlijke psychische vermogens. Om onder leiding van Jeanine wekelijks in een staat van persoonlijke verbinding te worden gebracht heb ik ervaren als een unieke kans om inzicht te krijgen in mijn eigen verborgen en nog onderdrukte intuïtieve capaciteiten. Jeanine heeft onze groep in 8 lessen meegnomen in de wereld van chakra's, asana's, meditatie, aura's en healing techniek en daarmee ons leven op een bijzondere en zeer positieve manier verrijkt. Je merkt dat je tijdens de trainingen veranderd en dat de groep die verandering op een liefdevolle manier versterkt. Om samen die verandering te ondergaan geeft een diepe verbinding die ikzelf nooit eerder heb gevoeld. Ook thuis werd mijn persoonlijke verandering door iedereen waargenomen. Lieve Jeanine, dank je wel voor alle inzichten en liefdevolle begeleiding. ??? | Erik Steenbergh
Momenteel volg ik de masterclass intuïtieve ontwikkeling bij Jeanine. In deze masterclass worden alle chakra's behandeld en worden er energetische oefeningen gedaan. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het spirituele. Ik ben erg gevoelig en kan soms moeilijk mijn eigen wil behartigen. Ik ben goed in andere mensen tevreden stellen en vergeet daarin soms wat IK echt wil. De masterclass helpt mij om bij mijzelf te blijven en te denken en handelen vanuit innerlijke rust. De verandering die je ervaart tijdens de cursus is echt heel interessant en fijn. Daarnaast heb ik ook een healing gehad van Jeanine. Tijdens het coach gesprek biedt Jeanine een luisterend oor en kan zij bij jou naar binnen kijken waar de knelpunten liggen. Ik kwam erachter dat ik het verdriet van anderen in mij meedraag. De healing was zeer ontspannend en daarna voelde ik mij helemaal leeg en relaxt. Ik kan iedereen een healing aanbevelen bij Jeanine en de masterclass intuïtieve ontwikkeling als je meer vanuit je intuïtie wilt leven en interesse hebt in deze onderwerpen. Warme groet, Babette
Voordat ik begon met de cursus intuïtieve ontwikkeling ben ik eerst nog ruim 2 jaar onder behandeling geweest bij Jeanine. Ik was al bij verschillende psychiaters geweest maar dat mocht niet baten. Toen ik bij Jeanine terecht kwam was het anders dan verwacht. Ze begreep mij meteen als persoon, waar mijn pijn zat en hoe rot ik mij voelde. Ze voelde elk greintje energie zo feilloos aan, dat vond ik zo prachtig en bijzonder. Toen ze aan mij vertelde dat ze ging starten met het geven van de cursus intuïtieve ontwikkeling was ik razend enthousiast.Ik ben zelf erg gevoelig en heel vaak weet ik niet hoe ik daarmee om moet gaan. Dit was voor mij de perfecte gelegenheid om meer met mijn gevoeligheid te leren omgaan. In elke les werd een chakra behandelt, een stukje theorie wat behoorde tot dat chakra, yoga oefeningen, meditatie en iets extra’s zoals foto’s lezen, bloemlezen etc. Er is eigenlijk niets van de lessen wat ik niet prettig of niet leuk vond. Alles was een nieuwe ervaring en een nieuw stukje inzicht in het diepere van jezelf. Ook leerde we om elkaar te healen, wat heel bijzonder was. Natuurlijk konden we dat nog lang niet zo goed als Jeanine maar een klein begin was er. Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd, ik heb meer kennis over de emoties van mensen, ik ben in staat mensen beter aan te voelen, ik kan al een stuk beter met mijn eigen emoties omgaan, ik sta steviger in mijn schoenen en ik weet het geluk in mezelf te vinden zonder dat ik daar anderen voor nodig heb. Dankjewel lieve Jeanine voor deze bijzondere ervaring, de cursus heeft mij werkelijk waar de handvatten gegeven om op eigen kracht mezelf uit de put te helpen en mezelf op energetisch niveau te genezen. - Nadine S.
In januari zat ik niet lekker in mijn vel en besloot Jeanine om hulp te vragen. Ik kreeg healings en gesprekken waar ik heel veel aan heb gehad. Jeanine luistert echt goed naar je en laat je inzien wat je zwakke plekken zijn zodat je daar aan kunt werken. De cursus intuïtieve ontwikkeling was echt fantastisch! Mediteren en alle chakra’s leren en oefenen. Het was heel interessant en ook heel gezellig. De laatste lessen gingen we ook healings geven wat een bijzondere ervaring was. Echt een aanrader! - Anita W.
Jeanine is een zeer warm en liefdevol mens, ze werkt vanuit haar hart om mensen te helpen met haar healings. Na een healing van Jeanine voel je je als herboren, dichter bij jezelf, rustiger en totaal ontspannen. De healings werken zowel fysiek als mentaal en daardoor stress verlagend, je komt weer in balans. Door haar gerichte tips en adviezen in het gesprek bij de healing kom je beter tot inzichten die je op dat moment nodig hebt. Jeanine voelt precies aan wat je nodig hebt en de energie gaat weer stromen, waardoor je healing verder kan gaan werken. Ik ben heel dankbaar voor de hulp van Jeanine, ze heeft me door een moeilijke periode heen geholpen. Dank lieve Jeanine! - Susan R.
Heb weer ervaren wat een behandeling van Jeanine met je doet. Als cliënt wordt je met veel liefde en respect behandeld, daarbij kan Jeanine ook confronterend zijn als dat je proces ten goede zou komen. Bij mij heeft ze blokkades weggehaald en chakra's weer geopend. Ik voelde me na de behandeling energetisch weer in verbinding met mijn lichaam waardoor ik weer beter bij mijn essentie kon komen. Vanuit totale ontspanning kreeg ik heldere inzichten in de issues die momenteel spelen. Het voelt als weer een paar stapjes voorwaarts, iedere keer wordt er weer een stukje geheeld. Cicilia R.
Ik heb in de periode januari t/m maart 2018 de Masterclass Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd bij Jeanine Langeraar. Jeanine is deskundig en weet een bijzonder prettige sfeer te creëren, wat het werken met je chacra's en aura gemakkelijk maakt. Iedere les werd een chacra behandeld. De lessen over/met chacra 1 t/m 6 werden afgesloten met yogha-oefeningen die waren afgestemd op het behandelde chacra. Daarnaast was er ruimte om te proeven aan reading en healing. Bijzonder om het energieveld van een orchidee te kunnen zien en om foto's en het aura van mensen te readen. Bij iedere les kregen we uitgebreide informatie mee over het behandelde chacra. Helemaal top! Voor mij was het een hernieuwde kennismaking met intuïtieve ontwikkeling en het was een feest van herinnering. De combinatie met yogha was voor mij nieuw, maar heerlijk om te doen en lekker relaxend en helend. Toch weer verbazingwekkend waren gebeurtenissen en ervaringen in de week volgend op de behandeling van een chacra, die naar mijn idee met het desbetreffende chacra waren verbonden. Door er aandacht aan te besteden, stroomt de energie 'beter'. Heel bijzonder.
Ik kan de workshop van harte aanbevelen!
Benieuwd hoe ik jou kan helpen?