Fotoreading

Het gaat eerst over jou. In een fotoreading geef ik je eerst inzicht in jezelf, je manier van leven, je struikelblokken en je doeleinden. Door mijn helderziende en heldervoelende gave komt de informatie intuïtief naar mij toe.

De ander(en). Voor een fotoreading heb ik een paar close-up foto’s nodig, waarbij jouw relatie recht in de lens kijkt. Je mag tijdens de reading een paar foto’s laten zien van je relaties, familie of bekenden.

Inzichten uit de foto reading.  Bij een fotoreading krijg je via mij inzicht in de persoon op de foto. Zijn of haar karakter en kwaliteiten worden door mij beschreven, evenals andere informatie die bij mij binnenkomt. Bijvoorbeeld bestaande situaties of situaties uit het verleden van de persoon. Hoe jij het beste met deze persoon kunt omgaan en hoe deze persoon in verbinding staat met zichzelf en anderen.

Ook een foto van een overledene kan je laten readen door mij.

Hoe werkt de foto reading? 
Je vraagt een fotoreading aan via het aanvraagformulier op deze website. Ik neem dan contact met je op voor een datum. En je stuurt dan de foto’s via de mail of ap.

Tijdens een online videogesprek beantwoord ik jouw vragen en adviseer ik je over jezelf, je eigen gaven en hoe je vanuit een hoger bewustzijn kan gaan kijken naar jezelf en de anderen.

Het is aan te raden dat jij je voorbereid:

  • Je zit alleen in een rustige ruimte
  • Je wordt niet gestoord (door kinderen of huisdieren)
  • Eventueel een bloknoot als je aantekeningen wil maken.

Prijs: € 60,- per half uur, inclusief uitgebreid coachend gesprek.