Masterclass intuïtieve ontwikkeling

Wil je meer inzicht krijgen in jezelf en je intuïtie verder ontwikkelen? Wil je meer leven vanuit je hart dan vanuit je hoofd? Wil je meer evenwicht en ontspanning in je leven? In de masterclass intuïtieve ontwikkeling gaan we met deze onderwerpen aan de slag.

In het dagelijks leven zijn we maar al te vaak met onze ratio bezig: doen we het goed? Halen we de deadline? We meten onszelf meestal aan onze prestaties in plaats van aan wie we zijn. Dat voelt veilig, maar is dat werkelijk zo? En is het niet zonde dat de verbinding met ons hart soms maar zo beperkt is?

Gedurende 3 bijeenkomsten maken we een reis door onszelf. Elke dag staan andere chakra’s centraal. Door middel van zowel theoretische kennisoverdracht als vooral het doen van diverse praktische oefeningen, zoals asana’s en energetische oefeningen, ondergaat iedere cursist een innerlijk bewustwordingsproces. Veelal leidt dit tot wezenlijke veranderingen in het leven van alledag.

In de cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

– intuïtief voelen, zien en horen – visualisatie– meditatie– energieoverdracht– observatie– psychodiagnostiek– alfatraining– psychometreren– aura reading– healing

Ervaring is niet vereist. Wel is het nodig om een diepe interesse in, en openheid voor het nader ontdekken van wie je diep van binnen bent te hebben. Een gesprek vooraf aan de cursus is altijd mogelijk.

Ik heb ruime ervaring op het gebied van energetische geneeswijze, coaching, healing, hatha yoga en intuïtieve ontwikkeling. En opleidingen gevolgd op het gebied van hatha-yoga, transcedente meditatie, Alphatraining en electra-acupunctuur. Doordat ik energie goed kan voelen en een diepe interesse in mensen heb, weet ik cursisten optimaal te begeleiden bij hun innerlijke bewustwordingsproces,.

De cursus bestaat uit 3 dagen (Lokatie: De Roos, te Amsterdam) en zijn inclusief een samengestelde cursusmap. Deze map bevat achtergrondinformatie en oefeningen voor thuis.

In deze cursus krijgen de volgende onderdelen hun aandacht:

 • Intuïtief voelen, zien en horen
  Dit betekent gevoelsmatig ontvangen, vertalen en inzicht opbouwen.
 • Visualisatie
  Dit betekent middels je voorstellingsvermogen je geestelijk en energetisch verrijken.
 • Meditatie
  Een vorm van in jezelf keren en jezelf gaan ontdekken.
 • Energieoverdracht
  verschillende vormen van intuitieve uitwisselingen met elkaar.
 • Observatie
  Een vorm van waarnemen waarin we leren kijken met onze intuïtie.
 • Psychodiagnostiek
  Aan het uiterlijk waarneembare van de mens het een en ander leren aflezen.
 • Alfatraining
  Door oefening leren je denken los te laten om tot waarneming te komen.
 • Psychometreren
  Het ‘’lezen’’ van foto’s.
 • Aura reading
  Het waarnemen van de energie rond de natuur en de mens.
 • Healing
  Het energetisch behandelen van de client.

Tarieven & data training intuitieve ontwikkeling:

 • Training intuïtieve ontwikkeling: € 750
  Duur: 3 dagen
 • Informeer naar mijn workshops en retreats
 • Betaling vooraf
 • Data volgen.
 • Lokatie: Amsterdam of Den Haag.
 • Eisen: je dient minimaal 2 individuele sessies in mijn praktijk te hebben gehad, zodat alle deelnemers op een vergelijkbaar niveau van bewustzijn zitten.  
energetische-therapie-intutitieve-ontwikkeling
energetische-therapie-healing-amsterdam-jeanine
In oktober jl. begonnen met de cursus intuïtieve ontwikkeling bij Jeanine. Een absolute aanrader! Het is een bijzondere ervaring om te voelen hoe sterk de verbinding met jezelf en je omgeving wordt in zo'n korte tijd. Was de eerste cursusavond nog een aftasten naar wat ging komen, zo werden de daarop volgende avonden steeds langer, intenser en nog meer een verdieping op het intuïtieve vlak. Jeanine heeft de kracht om je veilig te laten voelen en om kwetsbaar te mogen zijn, binnen een groep. Daardoor ontstaat een band die ervoor zorgt dat er op energie niveau hele mooie ervaringen plaatsvinden. Iedere les werd gemediteerd en een chakra besproken en geoefend. In de resterende tijd gingen wij verder met helder voelen, healing en helder weten. Voor mij was het een begin van iets dat ik al veel langer weet dat ik bezit en koester. Nu de taak om in vervolgcursussen uit te breiden. Jeanine dank je bent de aangewezen persoon om mee te verbinden. - Simone Remmen
De cursus intuïtieve
ontwikkeling biedt een unieke mogelijkheid om een ontdekkingsreis te maken naar nu nog onbekende persoonlijke psychische vermogens. Om onder leiding van Jeanine wekelijks in een staat van persoonlijke verbinding te worden gebracht heb ik ervaren als een unieke kans om inzicht te krijgen in mijn eigen verborgen en nog onderdrukte intuïtieve capaciteiten. Jeanine heeft onze groep in 8 lessen meegnomen in de wereld van chakra's, asana's, meditatie, aura's en healing techniek en daarmee ons leven op een bijzondere en zeer positieve manier verrijkt. Je merkt dat je tijdens de trainingen veranderd en dat de groep die verandering op een liefdevolle manier versterkt. Om samen die verandering te ondergaan geeft een diepe verbinding die ikzelf nooit eerder heb gevoeld. Ook thuis werd mijn persoonlijke verandering door iedereen waargenomen. Lieve Jeanine, dank je wel voor alle inzichten en liefdevolle begeleiding. ???- Erik Steenbergh
Na een ontmoeting met Jeanine ben ik de cursus intuïtieve ontwikkeling bij haar gaan volgen. Op een liefdevolle, zachte manier heeft ze ons meegenomen op een reis naar verbinding en zijn. De ontwikkeling die ik in 8 weken heb doorgemaakt is ongelofelijk! Na jaren van zwaarte voelde ik me tijdens de cursus lichter en lichter worden, ik kwam meer in het nu, waardoor m’n verleden geen grip meer op me had. De chakra’s door voelen de energie en het vertrouwen in de groep en van Jeanine hebben mij doen ontwaken, ik voel me nu verbonden en weet dat ik er mag ’ZIJN’. Elke cursusavond voelde als thuis komen, ‘een kopje thee met een warme deken’. Dat is Jeanine voor mij. Ik kijk uit naar de vervolg cursus! Het was voor mij het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb. Echt een aanrader!
Eenmaal een ontmoeting met Jeanine en haar liefdevolle hart is er geen weg meer terug.
In dankbaarheid en liefde,
Claudia Visee
Ik heb in de periode januari t/m maart 2018 de Masterclass Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd bij Jeanine Langeraar. Jeanine is deskundig en weet een bijzonder prettige sfeer te creëren, wat het werken met je chacra's en aura gemakkelijk maakt.

Iedere les werd een chacra behandeld. De lessen over/met chacra 1 t/m 6 werden afgesloten met yogha-oefeningen die waren afgestemd op het behandelde chacra. Daarnaast was er ruimte om te proeven aan reading en healing. Bijzonder om het energieveld van een orchidee te kunnen zien en om foto's en het aura van mensen te readen. Bij iedere les kregen we uitgebreide informatie mee over het behandelde chacra. Helemaal top!

Voor mij was het een hernieuwde kennismaking met intuïtieve ontwikkeling en het was een feest van herinnering. De combinatie met yogha was voor mij nieuw, maar heerlijk om te doen en lekker relaxend en helend. Toch weer verbazingwekkend waren gebeurtenissen en ervaringen in de week volgend op de behandeling van een chacra, die naar mijn idee met het desbetreffende chacra waren verbonden. Door er aandacht aan te besteden, stroomt de energie 'beter'. Heel bijzonder.

Ik kan de workshop van harte aanbevelen!