Klachten

``......Totdat ik bij Jeanine kwam. Zo bijzonder hoe zij mij heeft geholpen met het gevoel van veiligheid die ze geeft, haar warmte en begrip. Jeanine voelt en weet als geen ander waar het écht om gaat. Ik heb eindelijk rust gevonden in hoe dingen in mijn leven nou eenmaal zijn gelopen, en kan nu met liefde in plaats van pijnen hierop terug kijken. Zonder haar was me dit niet gelukt. Ik voel me als herboren en sterk. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor.`` - Floortje

Mijn behandelingen helpen o.a. bij de volgende klachten:

``Zowel de coaching & healings zijn heel rustgevend. Ik heb weer meer innerlijke rust gevonden en ben dichter bij mezelf gekomen. Daardoor voel ik mij weer sterker in het dagelijkse leven. Het is een hele bijzondere vrouw met veel liefde voor anderen. Echt een aanrader om eens naar toe te gaan!``

Consult

Ik coach je om wezenlijk in verbinding te komen met jezelf, en daardoor met de anderen om je heen. Ik ga via mijn paranormale gaven snel naar de kern van het probleem, en geef  jou hierdoor nieuwe inzichten.

Daarna wordt de geblokkeerde energie weer in balans gebracht door de healing van de chakra’s op fysiek, mentaal, emotioneel en zielsniveau.

Door deze twee technieken te combineren in een behandeling kom ik snel tot positieve resultaten.

Voor wie?

  • kinderen ( samenwerking met het Dushi Huis)
  • pubers
  • volwassenen
  • echtparen

Tijdens het consult is het raadzaam om makkelijk zittende kleding te dragen. U houdt uw kleding aan tijdens de behandeling.

Na afloop van het consult voelt u zich wat loom en is het verstandig als u in de ontspanning kan blijven en daarna geen afspraken meer heeft buiten de deur. De werking van de healing werkt nog de hele nacht door. Douchen mag niet dezelfde avond. wel weer de volgende morgen.